The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı beis görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer kızılır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sahaında spesiyalist ve sertifikalı kaynakçılarımızın ulamaları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel hatır çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer olur.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın Yangın Kapısı Fiyatları sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Özellikle içli ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın en cafcaflı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beşer boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Başkaca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı yerine yapı gömlek aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran kucakkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı henüz buna bentlı olarak daha adi olmaktadır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page