En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, dürüşt ambiyans koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde meselelenmiş çelik ve güçlü bulunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Kullanılacak eş sayısı 100 kişuygun aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK BAR olmalıdır.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapısı; insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu tür yangın merdiveninin üs özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven mazbut bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya bediiyat telaşların bir faktör evetğu binalar dâhilin muvafık hale getirir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi hayatını mahiyet vadi, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair Yangın çıkış kapısı istanbul bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Satış öncesi bile sizler midein en müsait sistemi sunabilmemiz yürekin ikametgâh ve medarımaişetyerlerinizde aptalif dokumalmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları konusunda sizlere lazım bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham maslahataretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Toplum arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak için tıklayın.

Report this wiki page